Engineering

U heeft een idee voor een nieuw of verbeterd product, maar weet niet precies wat de beste realisatie techniek is, ook bent u er niet zeker van of de gekozen materiaal soort en afmetingen wel voldoende zijn. Bij ons bent u aan het juiste adres. Dankzij onze kennis van machines, bewerkingen en engineering leveren we geoptimaliseerde oplossingen met oog voor detail, onze engineers hebben gevoel voor vormgeving. Door onze brede kennis van metaalbewerking en de productieprocessen weten wij als geen ander welke oplossingen het beste resultaat geven en de laagste kosten hebben.

FRS-00-000-V4 (2)

Tijdens de engineering betrekken wij u in het ontwerpproces d.m.v. 3D impressies en detail tekeningen zodat u samen met ons snel de juiste beslissingen kan nemen.

Ook zijn we actief in re-designing. Hierbij wordt de engineering van een bestaand product opnieuw gedaan. Het doel van re-designing is divers, een product moet goedkoper of lichter worden gemaakt, of juist sterker maar niet zwaarder. Door gebruik te maken van geavanceerde tekenprogramma’s kunnen we een realistisch beeld krijgen van de mogelijkheden en een ontwerp vertalen in onze productie naar een prototype.