Het Bedrijf

Aluminum Products is een bedrijf dat onderdeel is van Stainless Products. Wij zijn gespecialiseerd in engineering en het  vervaardigen van producten in rvs en aluminium. Sinds de oprichting in 1997, heeft het bedrijf een snelle groei doorgemaakt. Inmiddels beschikken wij over een productie ruimte van 1300 m2, een specialistisch team, een zeer compleet machine park en een uitgebreid wagenpark voor service, montage en bezorging.

Foto pand

 

Greep uit onze werkzaamheden

Al bijna 20 jaar produceren wij een grote diversiteit aan producten. Overwegend van aluminium, maar daarnaast ook van roestvrij-staal, koper, messing, natuursteen en kunststof. Ons bedrijf levert voornamelijk aan de bouw, interieurbouw, jachtbouw, machine fabrieken en diverse takken van industrie. Daarnaast bestaat onze klantenkring uit overheidsinstellingen, keuken leveranciers, installateurs en ziekenhuizen.

Maatwerk speelt binnen ons bedrijf een grote rol. Bijna ieder product is volgens klantspecificaties gemaakt. Wij zijn hierin creatief, innovatief en staan garant voor een hoogwaardige kwaliteit. Ons uitgebreide assortiment varieert van een trapleuning voor een woonhuis tot een jetski kraanbaan voor een super jacht, van kunstwerk tot watertank, van gordijnroede tot winkelinrichting en van trappenhuis tot gevelbeplating.

Waterjet snijden heeft binnen ons bedrijf een speciale plek. Met drie waterjet en een uitgebreid platen magazijn hebben we een slagkracht welke in Nederland ongekend is.

Montage & Levering

Minstens zo belangrijk is de aflevering en montage. Ons vakkundig team draagt graag zorg voor montage en oplevering op locatie. Dankzij een ruime voorraad en een modern machinepark zijn wij in staat om onze levertijden kort te houden. Bovendien zijn we in staat om producten bij u af te leveren dankzij onze eigen bezorgdienst. Via onze webwinkel bieden we een grote diversiteit aan producten aan welke binnen enkele dagen geleverd kunnen worden. Kwaliteit en snelheid, maatwerk en vakmanschap zijn kenmerken van Aluminum Products.